пʼятницю, 10 березня 2017 р.

Нас єднає Тарасове ім'я

    
Щороку відзначають українці на своїй землі і в зарубіжжі день народження великого сина України, геніального поета і художника Тараса Григоровича Шевченка. З криниці Кобзаревого слова черпаємо ми і нині наснагу у ствердженні незалежності України.
Не залишились осторонь відзначення 203-ї річниці від дня народження Т.Г. Шевченка і бібліотекарі книгозбірень району.
       9 березня в клубі с. Стеблівка відбувся тематичний вечір «Слово Шевченка у серці вкраїнськім». Ведучі Катерина Вознюк та Ірина Джумга розповіли про життя і творчість Т. Г. Шевченка. Діти читали вірші Т. Шевченка. Учасниками драматичного гуртка було поставлено інсценізацію уривка з поеми «Петрусь» Т. Г. Шевченка.

      Завідуючи бібліотекою презентувала книжково-ілюстративну виставку: «Ми Українці всі – одна сім’я, єднає нас Тарасове ім’я». Також Стеблівський дитячий клуб за інтересами «Дзвіночок» підготував малюнки до віршів Т. Г. Шевченка, які були представлені на виставці: «Це долі моєї сліди».
                                 
В с. Глинськ біля пам'ятника Т.Г. Шевченку відбувся літературний вечір "Кобзарева струна не вмирає!".
Завідуюча публічно-шкільною бібліотекою с. Глинськ у школі представила книжкову виставку "Уклін тобі, Тарасе". Захід проведено спільно з Глинською ЗОШ І-ІІІ ст.

В публічно-шкільній бібліотеці с.Новосілки була проведена година спілкування «Вогненне слово Кобзаря» та презентована книжкова виставка.

До дня народження Т.Г.Шевченка, користувачі ПШБ с. Буща переглянули книжкову виставку-вікторину «На вічнім шляху до Тараса».


Немає коментарів:

Дописати коментар